dinsdag 20 april 2010

De Dode Zee

Maandag 19 april,

In de dagafsluiting hebben we gebeden voor de nabestaanden van Grietje Molenaar.
We wensen Piet de kinderen en kleinkinderen Gods Nabijheid toe,want al is zij die je liefhebt ziek je kunt haar niet missen. Sterkte vanuit Jeruzalem.

dinsdag 20 april 2010,

Vanmorgen vroeg hebben we Jeruzalem verlaten op weg naar Masada. We komen langs Kumran, de vindplaats van de Dode Zee Rollen die we gister hebben gezien. We gaan met enorme kabelbaan naar boven waar Herodes een enorm kasteel heeft laten bouwen. We zien prachtige stukjes “Fresco” op de muren en zien het badhuis van Herodes bestaande uit een hete, lauwe en koude kamer.

Na een prachtige en warme wandeling in de woestijn boven op de berg rijden we naar de Dode Zee. Dit is zo’n unieke ervaring als je op je buik gaat liggen rol je gewoon terug op je rug. Met wat modder is er gesmeerd het Urkerland werd gelezen ( zie foto’s). ook was er een zwembad. We hebben een paar uur relaxed waarna ons een flinke busrit te wachten stond.

We zijn nu in het King Salomon hotel in Netanya. Een mooi hotel met balkon en uitzicht op de Middellandse Zee. Om half 8 gaan we eten.

Ook hebben we het vreselijke bericht gehoord van Jan Post die door een ongeluk aan boord om het leven is gekomen. We wensen allen die hem lief hebben Gods Troost en Nabijheid toe heel veel kracht toegewenst. Ook hier uit Israel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten